We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bungie heeft – na de afgelopen alfa – een tijdje geleden de bèta bevestigd die uitkomt voor verschillende platformen. Als je de game gepre-ordered hebt, kun je met jouw toegestuurde bèta-key twee andere keys verkrijgen die je kunt uitdelen aan je vrienden!

En alles wat je daarvoor hoeft te doen, vind je op de officiële site van Bungie. Ga naar ‘Redeem Codes’ en selecteer je platform en regio. De regio kun je enkel kiezen als je op een PlayStation speelt, want de Xbox One codes zijn globaal verdeeld.

Let wel op dat de codes voor PlayStation nog niet geredeemed kunnen worden, omdat deze optie nog niet beschikbaar is! Een beetje geduld uitoefenen is dus de boodschap.

Als je deze vorige opties geselecteerd hebt, zal het systeem een bevestiging vragen en voor je op die ‘Yes’-knop drukt, ben je maar beter zeker, want je selectie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat je keuze ook is, je krijgt je codes niet direct. Deze zullen verschijnen op dezelfde pagina op de dag dat de bèta van start gaat. Voor de PlayStation spelers is dit op 17 juli en voor de Xbox fans onder ons is dit op 23 juli.

Heb jij je codes al geredeemed en een fireteam opgesteld? Wij alvast wel en kijken met volle teugen uit naar wat knallende actie!

  • http://gamesnack.be/ Jef

    *Kan niet wachten!*

  • R1TM1X

    Wat voor vrienden heb je als ze geen pre order op destiny staan hebben :p

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Bèta code check!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
1 miljoen downloads voor free-to-play game Ace Combat Infinity

Sluiten