We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Desondanks het feit dat Bungie een open wereld shooter als Destiny heeft voorgeschoteld, belooft de studio dat zowel spelers op de current gen als de next gen consoles allebei aangenaam verrast zullen zijn. Het verschil zit hem namelijk maar in één ding en dat zal het visuele zijn.

Er was een kleine twijfel dat Destiny er volledig anders zal gaan uitzien op de current gen als op de next gen consoles. En dan heeft men het niet over het grafische (want dit verschil zal wel aanwezig zijn). Maar men heeft het over de open wereld die Bungie naar buiten wil brengen. Bungie producer Pete Parsons zegt nu dat ze hetzelfde spel zullen brengen op eender welk platform. De sleutel hiervan ligt in de studio’s ambitieuze technologieën die op hun eigen server-infrastructuur draaien.

“It’s the same game, that was hugely important to us. Part of some of the really big, ambitious technologies set up for this… all of this lives on one set of servers. There’s one world that we’re building, and that is extended out to multiple platforms.”

Hiernaast heeft hij wel enkele voordelen omschreven in functie van de next gen consoles. Zo zal de LED light bar van de PS4-controller geïntegreerd worden in het spel. Wanneer je character het bijna gaat begeven, zal de light bar rode pulsen weergeven. Als je speciale abbiliteit klaar is dan zal hij geel pulsen en wanneer je je in HIVE bevindt dan zal de led groen oplichten.  Parcer vertelt dat het de game dat extra beetje meer pit geeft. Wijzelf trekken dit een beetje in twijfel en letten hier absoluut niet op omdat de focus vooral ligt op ons TV-scherm.

 • R1TM1X

  Geen idee wat het idee achter die led bar veranderingen is want ik kijk naar men tv als ik speel en niet de achterzijde van mijn controller

  • http://gamesnack.be/ Jef

   Ik vroeg me net hetzelfde af.
   Of je moet in een volledig verduisterde kamer spelen :p

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Game Art, het beste van 2014

Sluiten