We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Metro: Last Light krijgt spoedig extra content onder de vorm van het Faction Pack DLC.

Vanaf 16 juli komt de eerste DLC voor Metro: Last Light, genaamd ‘Faction Pack’, uit via Steam en Xbox Live. Een dag later is het pack ook via PlayStation Network beschikbaar.

Het ‘Faction Pack’ bevat 3 originele single player missies, waarbij je telkens een verschillende specialist van de oorlogvoerende Factions bent. Je keert terug naar een aantal klassieke locaties uit Metro 2033, waarbij je nieuwe wapens, de terugkeer van een verschrikkelijk gemuteerde vijand meemaakt en er drie verschillende gameplay uitdagingen voorgeschoteld krijgt:

  • als Special Detachment Sniper van de Redline, moet je ’s nachts infiltreren in het zwaar bewaakte Reich Outpost, terwijl een dodelijke radio-actieve storm voortraast …
  • … voordat je de frontlinie moet bewaken van een Reich ‘Heavy’, bewapend met sommige van de meest vernietigende wapens die je in Metro kan vinden
  • en uiteindelijk neem je de rol van een Polis Ranger in training aan, met als opdracht om het uitgestrekte Library complex te onderzoeken naar artifacten en relieken. Buit kan gewisseld worden voor munitie, filters en omgevingspakken zodat je nog dieper in de Library kan doordringen.

Het ‘Faction Pack’ zal €4.99/400 MSP kosten en is het eerste van de vier DLC packs in de Metro: Last Light Season Pass (€14.99/1200 MSP). Als je de Pass aanschaft dan heb je een korting en een bijkomend exclusief wapen (de Abzats).

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360, Xbox Live
Spartacus: Legends maakt jou tot gladiator

Sluiten