We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De release dag van Assassin’s Creed Unity was een moment waar reikhalzend naar werd uitgekeken. Niet alleen door het team achter de game, maar natuurlijk ook door gamers van over de hele wereld. Het zal inmiddels duidelijk zijn dat die release niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Spelers ontdekten verschillende technische problemen, waardoor de game niet in zijn volledigheid kon worden ervaren. Deze signalen zijn door Ubisoft en de ontwikkelaars opgepakt en deze geven nu de Dead Kings DLC ter compensatie gratis en voor niets weg.

Inmiddels zijn er twee patches uitgebracht die een groot deel van de problemen hebben verholpen en wordt er vanaf vandaag een derde patch uitgerold. Hoewel er hard wordt gewerkt om de kwaliteit van de game zo snel mogelijk te optimaliseren, vindt Ubisoft dat een extra gebaar op zijn plaats is. Om die excuses kracht bij te zetten biedt Ubisoft iedereen die Assassin’s Creed Unity heeft gekocht gratis de Dead Kings DLC aan. Dit is een downloadbare uitbreiding voor de game, waarin hoofdrolspeler Arno Dorian na zijn avonturen in Parijs nieuwe uitdagingen aangaat in het roerige Saint Denis.

“Namens Ubisoft en het complete team van Assassin’s Creed wil ik hier mijn oprechte excuses voor aanbieden”, aldus Yannis Mallat, CEO Ubisoft Montreal & Toronto. “Deze problemen kwamen jullie spelplezier niet ten goede en verhinderden velen van jullie om de game optimaal te kunnen ervaren.”

Spelers die een Season Pass of Gold Edition hebben aangeschaft hadden al recht op deze DLC. Hen wordt daarom de mogelijkheid geboden om één gratis game uit te kiezen, waarbij er gekozen kan worden uit zes nieuwe titels van Ubisoft:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015 (alleen voor PS4 en Xbox One)
No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Valiant Hearts - The Great War
Valiant Hearts: The Great War vanaf nu ook op Android

Sluiten