We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.


Drakenruiters, verenigt u! Over een paar dagen wordt de wereld van Dragon’s Prophet niet alleen uitgebreid met de nieuwe zone Alentia, maar kunnen spelers nu ook hun personages verbeteren naar maximaal level 90. Het indrukwekkende landschap van het gebied in het hoge noorden van Auratia bestaat uit aanzwellende lavarivieren en gigantische rotsformaties. Ook vinden spelers daar één van de hoogtepunten van de patch: de Drakenhart Tempel. Hier vind je de dungeon voor je eerste rooftocht in de game, die speciaal ontwikkeld is voor groepen van maximaal 10 spelers.

In het verhaal over Alentia worden nieuwsgierige en onversaagde avonturiers naar de heilige Drakenhart Tempel geleid onder het voorwendsel dat ze daar een conflict moeten oplossen en moeten proberen te voorkomen dat de machtige allesverslindende draak Kronos weer tot leven gebracht wordt. Maar al snel komen spelers erachter dat er meer aan de hand is en dat een immer sterker wordende kwade macht heel Auratia in chaos dreigt onder te dompelen.

De eerste vier eindbazen in deze dungeon zijn legendarische draken, elk met unieke eigenschappen en vechtvaardigheden. Dit zijn de draken waar je – in volgorde van verschijnen – mee te maken krijgt:

 • 1e eindbaas: Sammos de Luisterrijke
  Deze draak kan kristallen voor zowel de aanval als de verdediging gebruiken.
 • 2e eindbaas: Vita het Standvastige schild
  Deze draak heeft een bijna ondoordringbaar rotsschild, wat hem een ongekende bescherming biedt.
 • 3e eindbaas: Izamu de Meedogenloze stroom
  Izamu doorklieft de lava als een vis en springt plots omhoog voor een onverwachte aanval.
 • 4e eindbaas: Fadero de Hemelse storm
  Deze draak kan fantoomaanvallen doen door de kracht van de donder te gebruiken.

En uiteraard wordt het beste voor het laatst bewaard. Infernum, de uitgever van de game, geeft de naam van de laatste eindbaas of zijn vechttactieken niet vrij totdat de patch uitkomt. Maar één ding is zeker: hij is veel krachtiger dan de vier draken daarvoor en hij levert een gevecht dat je lang zal heugen.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Need for Speed Rivals verschijnt op 28 november

Sluiten