We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Electronic Arts en Sony Pictures Entertainment hebben een unieke, cross-promotionele samenwerking in Noord-Amerika aangekondigd, die moet resulteren in een opbrengst van 1 miljoen dollar ten gunste van Amerikaanse oorlogsveteranen.

In afwachting van de release van Zero Dark Thirty, de film van Columbia Pictures en Annapurna Pictures (geregisseerd door Academy Award-winnaar Kathryn Bigelow en geschreven door Mark Boal), en de EA-game Medal of Honor Warfighter, kunnen spelers met het map pack Zero Dark Thirty voor Medal of Honor Warfighter bijdragen met een donatie voor de échte oorlogshelden. Een deel van de verkoop van het pack*, minimaal 1 miljoen dollar, gaat naar het EA-project HONOR, een liefdadigheidsfonds voor nonprofit-veteranenorganisaties. De release valt samen met het bioscoopdebuut van Zero Dark Thirty.

Mark Boal, schrijver-producent van Zero Dark Thirty vertelt ons het volgende:

Project HONOR is een prachtig initiatief om op een zinvolle manier steun te verlenen aan onze oorlogsveteranen. We zijn vereerd dat we voor dit belangrijke doel met EA mogen samenwerken, en dat EA zo’n bijzondere bijdrage levert.

Het map pack Medal of Honor Warfighter Zero Dark Thirty bevat twee nieuwe multiplayer-maps die zijn geïnspireerd op bestaande locaties. De eerste map is Darra Gun Market, de bloeiende wapenbazaar van Pakistan en tevens een van de gevaarlijkste plekken ter wereld. In Darra, de grootste illegale wapenmarkt ter wereld, maken stammen de dienst uit en heersen er twee principes: gastvrijheid en wraak. Hier worden de wetten gemaakt door de stamleider en geen politieman zal dit gebied ooit betreden. De tweede locatie is Chitral, gelegen in het verre noorden van Pakistan en begrensd door Afghanistan in het westen en China in het noorden. Het is een afgelegen, ruig gebied dat wordt beheerst door stammen die zelfs het Pakistaanse leger niet toelaten op hun grondgebied.

Aldus Peter Moore, COO van EA:

Medal of Honor Warfighter is geïnspireerd op echte gebeurtenissen, echte operaties en echte strijders. We werken samen met Sony Pictures Entertainment om iets terug te doen voor de Special Operations-mensen, ter ere van de offers die zij en hun families hebben gebracht voor hun land. We willen ook het verhaal vertellen van de grootste klopjacht die de wereld ooit heeft gezien.

In Medal of Honor Warfighter, geschreven door echte Amerikaanse Tier 1-eenheden tijdens hun buitenlandmissies, ben jij een Amerikaanse elite-eenheid die overal ter wereld het terrorisme bestrijdt. Je redt gijzelaars uit het bolwerk van Abu Sayyaf op de Filipijnen en voert een aanval uit op de ‘piratenstad’ van Al-Shabaab aan de Somalische kust. Medal of Honor Warfighter bevat echte locaties in de singleplayer-campagne en introduceert internationale Tier 1-soldaten in het speltype Multiplayer, zodat spelers zelf kunnen bepalen voor welk land ze strijden.

Medal of Honor is in België vanaf 25 oktober 2012 verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In Europa wordt het Zero Dark Thirty map pack uitgebracht onder de naam Medal of Honor Warfighter The Hunt map pack met dezelfde maps van Pakistan en een op SEAL team 6 geïnspireerde wapenuitrusting. Dit pack is verkrijgbaar vanaf de week van 17 december en heeft een consumentenadviesprijs van €9,99.

Tien jaar lang heeft een elite-team van militairen en officieren van de Amerikaanse inlichtingendienst in het diepste geheim over de gehele wereld samengewerkt met maar één enkel doel voor ogen: het vinden en elimineren van Osama bin Laden. Zero Dark Thirty van Columbia Pictures en Annapurna Pictures herenigt het Oscar-winnende team van regisseur-producent Kathryn Bigelow en schrijver-producent Mark Boal (The Hurt Locker) voor het verhaal van de grootste klopjacht uit de geschiedenis op de gevaarlijkste man ter wereld. Ga voor meer informatie over deze film naar www.zerodarkthirty-movie.com. Zero Dark Thirty wordt in België gedistribueerd door A-fim en komt uit op 23 januari 2013.

* Voor elk verkocht map pack van Medal of Honor Warfighter Zero Dark Thirty doneert EA één dollar aan de deelnemende nonprofit-organisaties.

** De Medal of Honor Warfighter Limited Edition bevat in Noord-Amerika het map pack Medal of Honor Warfighter Zero Dark Thirty en in Europa het map pack Medal of Honor Warfighter The Hunt zonder extra kosten. Gamers die Medal of Honor Warfighter reserveren voordat de game op 25 oktober uitkomt, krijgen de Limited Edition. Voorwaarden en beperkingen zijn van toepassing.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Screenshots, Xbox 360
PES World Finals in het Real Madrid Santiago Bernabeu stadion

Sluiten