We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De tweede uitbreiding voor Metro: Last Light is vanaf vandaag beschikbaar via Xbox Live, PSN en Steam.

Het Torenpakket is een stevige uitdaging voor de Metro-gamer: je vecht je een weg omhoog in een virtuele gevechtssimulator, een zwaarbewaakte toren. Elk level zit boordevol vijanden, mutanten en andere dodelijke gevaren. De beste spelers in deze gevechtssimulator moeten leren omgaan met de unieke handgemaakte wapens in Metro en de diepgaande gevechtsmechanismen om op de wereldwijde klassementen aan kop te komen.
Het Torenpakket kost € 4,99 en is het tweede van de vier uitbreidingspakketten die deel uitmaken van de Metro: Last Light Seizoenspas.

En dan is er nog bijkomende informatie over de inhoud van de volgende uitbreidingspakketten van deze game.

  • Het Ontwikkelaarspakket: bevat een compleet uitgeruste schietbaan, de AI-arena en het Metro Museum. Met als bonus een solomissie, het spinnennest, waarin je nieuwe hulpmiddelen krijgt om af te rekenen met de overal in het rond rennende Spinnenmutanten.
  • Het Kroniekenpakket: bevat drie solomissies, waarbij jij één van de vier belangrijke personen in de game wordt (Pavel, Khan, Uhlman en Anna) en hun eigen verhalen beleeft, die zich afspelen naast het avontuur van Artyom.
No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360, Xbox Live
Stan Lee schittert in LEGO Marvel Super Heroes

Sluiten