We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op Youtube duiken eindelijk de eerste filmpjes op van het vijftiende verjaardagsfeest van het racespel Gran Turismo. De festiviteiten vonden plaats op het beroemde racecircuit van het Britse Silverstone en meteen werd ook, zoals GameSnack reeds berichtte, door Sony Computer Entertainment en Gran Turismo-bedenker Kazunori Yamauchi de nieuwbakken Gran Turismo 6 voorgesteld.

De release van ‘the real driving simulator’ Gran Turismo 6 is gepland voor het komend najaar, de demo is echter al vanaf juli verkrijgbaar en is ook verbonden aan de zogenoemde GT Academy. Dit is een internationale wedstrijd waarin Sony in samenwerking met Nissan op zoek gaat naar racetalent. In de complete game zitten alle auto’s en parkoersen uit Gran Turismo 5. Tevens bevat de nieuwe GT zeven nieuwe locaties, waaronder het Engelse Silverstone Circuit. Daarnaast heeft de gamer keuze uit 1.200 auto’s.

Tot grote ontgoocheling van vele verknochte gamers, komt Gran Turismo 6 enkel uit op de PlayStation 3. Gran Turismo 6 maakt gebruik van een verbeterde engine waardoor auto’s naar eigen voorkeur aangepast kunnen worden. Ook is het mogelijk om zelf auto’s te maken. De nieuwste racegame van Sony wordt ook online ondersteund. Het ligt in de bedoeling van Sony Entertainment dat er constant nieuwe auto’s en parkoersen online verschijnen.

Volgens Jim Ryan, president en CEO van Sony Computer Entertainment Europa, werden in de afgelopen vijftien jaar wereldwijd maar liefst 70 miljoen Gran Turismo-games verkocht!

 • Ron

  Eindelijk?! Julllie zijn gewoon traag!

  • Indy

   Het artikel heeft 2 dagen in de eindredactie vast gestaan. Ik heb al erger gezien, zelfs de groten (zie IGN) zijn wel eens trager met een nieuwtje. Zo was het al een dag bekend dat Xbox Infinity een hoax was, maar toch plaatst IGN nog een video online over die naam.

   Een beetje tact mag ook wel, Ron.

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   Traag? Wij zijn allemaal vrijwilligers die ook nog een eigen leven hebben naast GameSnack. Het weekend wordt gebruikt om uit te bollen van de werkweek, want de meesten van het team zijn mensen met een voltijdse job, dus het is al heel erg knap dat we op dagelijkse basis dit aantal artikels kunnen klaarstomen. Twee dagen is dus nog steeds niet laat als je deze feiten in het achterhoofd houdt.

   Traag of niet, GameSnack krijgt toch maar mooi dagelijks steeds meer bezoekers 😉

  • Stijn0 G4m3R

   Sorry hoor, maar ik ben het in dit geval toch ook wel eens met Ron. De onthulling was woensdag en nu krijgen we pas een artikel? Sjonge jonge, wat is het nu dan van deze site in vergelijking met andere?!

  • Indy

   Ron en Stijn, jullie hebben ‘toevallig’ hetzelfde IP-adres… Hoe grappig.

 • Leondaro

  Stijn en Ron, als jullie onze voorgaande artikels over GT6 zouden opzoeken, dan zullen jullie merken dat wij al eerder berichtten over het evenement in Silverstone. Maar pas sinds twee dagen zijn er beelden over de dag zelf beschikbaar op sites zoals Youtube. Dus té laat of traag zijn we zeker niet. Wij zijn bovendien vrwijlligers en schrijven dus over gamen in de eerste plaats uit passie en niet voor het geld. Begrijp dan ook dat wij jullie steeds geen breaking news, zoals bij CNN, kunnen geven.

 • Joris

  Kan inderdaad sneller! Late updates halen de meerwaarde van jullie site naar beneden! Toch dringend eens werk van maken jongens. Groetjes Joris

  • jef

   We zullen er een werkpuntje van maken en proberen een geoliede machine te zijn om jullie razendsnel van het laatste nieuws te voorzien! Thx voor de feedback Joris 🙂

  • Joris

   Geen probleem Jef!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Trailers
Overleden kankerpatiënt gekloond in Total War: Rome 2

Sluiten