We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bethesda Softworks kondigt vandaag aan dat de multiplayer roleplaying game, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, wereldwijd op 9 juni 2015 zal releasen voor PlayStation 4 en Xbox One. In deze nieuwste en grootste Elder Scrolls game ooit gemaakt kun je het avontuur alleen aanvatten, samen spelen met vrienden of een leger van honderden vervoegen in PvP gevechten terwijl je de geheimen van het intrigerende Tamriel ontdekt.


Spelers zullen in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ook niet langer een maandelijks abonnement dienen te betalen om hun speelervaring te kunnen voortzetten. Spelers kopen de game één keer aan en kunnen vervolgens van de honderden uren gameplay genieten die de game rijk is, wanneer The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited beschikbaar zal zijn in juni voor consoles en vanaf 17 maart voor PC en Mac gamers.

Daarnaast zal Bethesda ESO Plus aanbieden aan spelers die een maandelijkse bijdrage willen betalen voor een premium membership met exclusieve in-game bonussen, maandelijkse verlening van crowns te gebruiken in de Store en toegang tot alle DLC game packs.  PC/Mac spelers met een abonnement dat actief is, zullen op 17 maart automatisch worden overgezet naar ESO Plus en zullen vanaf dan ook van de privilèges die daarbij horen, kunnen genieten.

No more articles
Meer in Nieuws, PS4, Xbox One
Sunset Overdrive krijgt extra achievements en 40% korting

Sluiten