We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bethesda kondigt aan dat The Evil Within vanaf 24 oktober 2014 verkrijgbaar zal zijn. Shinji Mikami en zijn team bij Tango Gameworks hebben extra tijd gevraagd om de game verder uit te balanceren en te verfijnen om een afgewerkte, angstaanjagende survival horror te kunnen creëren.

Wie trouwens The Evil Within pre-ordert, ontvangt op release een extraatje: The Fighting Chance PackThe Fighting Chance Pack voorziet spelers van een extra aantal handige items die hen kunnen helpen om hun dood iets langer uit te stellen.

The Fighting Chance Pack bevat:

  • EHBO Kit – Een vitale gezondheidsboost die Sebastian in staat stelt verder te vechten.
  • Groene Gel – Wordt gebruikt om Sebastians eigenschappen te upgraden.
  • Dubbelloops jachtgeweer – Een groter jachtgeweer dan de gebruikelijke shotgun die goed van pas komt bij een aanval van meerdere vijanden.
  • Vuurstaaf – Kan vijanden die te dichtbij komen raken met brandvonken.
  • Gifstaaf – Trekt vijanden aan en vergiftigt ze, waardoor Sebastian zich sneller uit de voeten kan maken.

The Evil Within is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC. Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken.  Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Ace Combat Assault Horizon
Ace Combat Zero free to play nu verkrijgbaar voor ps3

Sluiten