We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Namco Bandai Games Europe S.A.S. kondigt aan dat fans die de Dark Souls II Black Armour Edition of de Dark Souls II Collector’s Edition reeds hebben besteld, een exclusieve voucher zullen ontvangen die hen eerder toegang zal geven tot wapens uit het Black Armour Weapons Pack. 

De Dark Souls II Collector’s Edition bevat een kwaliteitsvolle Warrior Knight figurine, een exclusief verhard art-boek vol tekeningen van de meest getalenteerde artiesten bij FromSoftware en een wereldkaart van Dark Souls II. Bovenop dit exclusief aanbod zullen mensen met een pre-order meteen beloond worden met de Black Armour Edition. Deze pre-order deal bevat een metal case, de game en de officiële game soundtrack.

Om fans die de Dark Souls II Black Armour Edition en Dark Souls II Collector’s editions reeds hebben besteld te belonen, heeft FromSoftware 5 weapon packs vervroegd beschikbaar gemaakt. Ontdek de vijf items van de early access Weapons Pack:

  • Black Flamestone Dagger en Black Flamestone Parma – Een dolk en schild bekorst met de Black Flamestone, samen gevonden in de Gutter van Black Gulch. Ook al zijn ze zwaarder dan een gewone dolk en schild, dankzij de unieke eigenschappen van het Flamestone-kristal is de dolk vlijmscherp en kan het schild tegen meer dan één stootje.
  • Yellow Quartz Long Sword en Yellow Quartz Shield – Een lang zwaard en een klein schild, verhard met gele kwarts, ontdekt op de bodem van de Iron Keep. Hoewel beide items snel breken door het hoge corrosie gehalte, zijn ze heel licht en berokkenen ze niet minder schade.
  • Bound Hand Axe en Bound Wooden Shield – Een gigantische handbijl en schild gevonden in de Undead Purgatory. Beide items zijn gewikkeld in kettingen en doornen om vijanden wat extra bloed te laten verliezen bij het slachten. Zowel de bijl als het schild zijn superieur in het aanrichten van schade, maar moeten het stellen met minder zwaaikracht.
  • Homunculus Mace en Homunculus Wooden Shield – Een staf en schild met bolvormige uitstulpingen gevonden in Aldia’s Keep. Beide zijn zwaarder dan de normale staven en schilden, maar de harde uitstulpingen verhogen zowel de slagkracht van de staf als de defensieve eigenschappen van het schild.
  • Transgressor’s Staff en Transgressor’s Leather Shield – Een staf en lederen schild die zijn gesmeed met een onbekend en schijnbaar glansloos element; beide gevonden in de Dark Chasm of Old. Ze zijn een katalysator voor tovenarij en hekserij, en veroorzaken een effect dat bekendstaat als Darkness.

De Black Armour Edition en diens extra’s zitten ook bij de exclusieve Collector’s Edition! Klanten zullen wel tijdig hun pre-order moeten plaatsen, want de oplages zijn gelimiteerd! Dark Souls II komt in Europa uit op 14 maart 2014 op PlayStation 3  en Xbox 360, met de release van de pc-versie die iets later volgt in 2014.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Blackguards Review

Sluiten