We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Codemasters maakt vandaag bekend dat F1 2013 op 4 oktober beschikbaar zal zijn voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Om de bekendmaking van de releasedatum in de verf te zetten heeft Codemasters een hot lap video vrijgegeven met daarop in – game footage van het Hungaroring circuit, waar dit weekend de Grote Prijs van Hongarije plaatsvindt. De video toont de Australische Toro Rosso – Ferrari piloot Daniel Ricciardo in actie op het wereldberoemde circuit, becommentarieerd door Anthony Davidson, voormalig Formule 1 – coureur en Technisch Consultant bij F1 2013. Hij beschrijft hoe de racers elke bocht moeten aansnijden, en zoveel mogelijk snelheid moeten halen op het nauwe, bochtige parcours waar dit weekend op gereden wordt.

F1 2013 zal een nieuwe gameplay mode bevatten, F1 Classics, waar fans de kans krijgen om met klassieke wagens te racen op iconische circuits, tegen de meest legendarische racers! F1 Classics, gepresenteerd door de legendarische verslaggever Murray Walker, bevat eveneens een nieuwe racemodus, waar spelers kunnen kennismaken met de wagens, piloten en circuits uit de jaren ’80. Er is bovendien ook classic content beschikbaar in de andere spelmodi, inclusief split – screen en online multiplayer.

De premium edition van het spel, F1 2013: Classic Edition, bevat met 1990’s content en Classic Tracks nog meer content waarvan genoten kan worden. Deze twee packs zullen beschikbaar zijn als optionele DLC voor F1 2013 spelers.

F1 2013 zal alle wagens, circuits en piloten van het seizoen 2013 bevatten, en zal spelers toelaten om voor de eerste keer met Lewis Hamilton in zijn Mercedes en Sergio Perez in de McLaren – Mercedes te racen. Alle nieuwe racers, vernieuwde reglementen, bandenwissels en aangepaste besturing zullen de authentieke ervaring weergeven van het racen met de verbluffende Formule 1 – wagens. Een reeks spelverbeteringen, split – screen, online multiplayer én nieuwe en terugkerende spelmodi zorgen voor de meest complete Formule 1 – ervaring in de geschiedenis van videogames.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Trailers, Xbox 360
Capsized Review

Sluiten