We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ubisoft heeft aangekondigd dat fans nog dit jaar weer aan de slag kunnen met de nieuwste titel uit de Far Cry reeks. Er werken maar liefst vijf Ubisoft studios aan Far Cry 4 om er alles uit te halen en een pracht van een game neer te zetten. Het belooft de meest uitgebreide en meest meeslepende Far Cry titel te worden.

Het verhaal van Far Cry 4 speelt zich af in Kyrat, een regio van de Himalaya’s die wordt geregeerd door een alleenheersende koning. In de exotische open wereld die zowel adembenemend als woest is krijgen spelers alle vrijheid om middels een groot aanbod van wapens, voertuigen en dieren hun verhaal vorm te geven.

Dan Hay, Executive Producer, zei het volgende over Far Cry 4:

Na het succes van Far Cry 3 wilden we de franchise naar een hoger niveau tillen en een game creëren die spelers zou verrassen en de verwachtingen van fans zou overtreffen.

Door de unieke setting, krijgen wij het gevoel dat Far Cry 4 gaat opvallen als first-person shooter en kunnen we niet wachten om meer van de game te laten zien in de aankomende maanden.

Spelers die Far Cry 4 pre-orderen ontvangen een gratis update voor de Limited Edition. Deze Limited Edition bevat Hurk’s Redemption, drie actievolle singleplayer-missies met het populaire personage Hurk uit de Far Cry 3’s DLC in de hoofdrol. De Limited Edition bevat ook Hurks typische harpoengeweer ‘The Impaler’.

Far Cry 4 zal 20 november 2014 uitkomen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Windows PC.

GameSnackBE-FarCry-4-Screenshot-01

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Overlaatst Far Cry 3 via PSN+ gedownload en er zitten enkele leuke elementen in. Laat die opvolger dus maar komen!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Wolfenstein: The New Order krijgt day 1 patch

Sluiten