We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanaf vandaag is online multiplayer beschikbaar als gratis update voor Trials Fusion. Daardoor kun je het vanaf nu opnemen tegen vier tot acht andere motorcrossers in drie verschillende multiplayer-modi. Vanaf 27 januari 2015 is ook Fire In The Deep verkrijgbaar, het vierde en grootste downloadable content pack tot nu toe.

De Fire In The Deep DLC bevat 11 nieuwe tracks, 5 nieuwe achievements en trophies om vrij te spelen, 27 nieuwe track challenges en talloze nieuwe elementen om je eigen tracks mee te ontwerpen.

Spelers zonder Season Pass kunnen de DLC aanschaffen voor €4,99. De Season Pass is nog steeds verkrijgbaar voor €19,99 en geeft je toegang tot Fire In The Deep, alle vorige content packs en de twee laatste DLC’s die in maart 2015 uitkomen. De Season Pass en Fire In The Deep zijn te downloaden via de PlayStation Store voor PlayStation 4, Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360 en Uplay of Steam voor PC.

In de online multiplayer op de Xbox One en PlayStation 4 race je met maximaal acht spelers over de tracks. Op PC en Xbox 360 bestaat het strijdveld uit maximaal vier spelers. De update bevat daarnaast drie nieuwe multiplayer-modi. Deze vind je in de nieuwe multiplayer-lobby:

  • Online X-Supercross mode: Speel met acht spelers op drie willekeurige tracks en haal de hoogste totaalscore om te winnen.
  • Private Game mode: Maximaal acht spelers kiezen elk hun favoriete track, waarbij je instellingen als zwaartekracht, snelheid en besturing kunt aanpassen.
  • Private Game with Spectator: Kies een track, pas de instellingen aan en nodig maximaal acht andere spelers uit, waarna je zelf de race bekijkt. Deze wedstrijden kun je ook via de verschillende streaming platformen uitzenden.

Bij online multiplayer wordt ook een wereldwijd leaderboard gelanceerd voor alle Online X-Supercross tijden. Laat de internationale strijd om de records beginnen! De gratis online multiplayer update wordt automatisch gedownload als je de game opstart en verbonden bent met het internet.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Trailers, Xbox 360, Xbox One
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited komt op 9 juni 2015 naar PS4 en Xbox One – zonder abonnementskosten

Sluiten