We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Full House Poker, Microsofts paradepaardje onder de Pokergames, is inmiddels alweer even op de markt maar wordt door kenners nog steeds gezien als één van de beste console poker games aller tijden. Het spel biedt een gevarieerde en realistische gameplay en blijft na geruime tijd spelen nog steeds uitdagend. De mogelijkheid om een persoonlijk tintje aan het spel te geven middels avatars, de single- en multiplayer mode, strakke graphics en de keuze uit verschillende pokergames maken het tot een klassieker onder de pokergames.

Full House Poker kon tijdens de release wereldwijd rekenen op goede tot zeer goede reviews. TeamXbox heeft de game met een 7.7 beoordeeld en het Image Game Network gaf een 8.0. Niet slecht voor het zoveelste pokerspel dat er is verschenen. Full House Poker is ontwikkeld door Microsoft Game Studios in samenwerking met Krome Studios en is uitgekomen voor de Xbox 360 als een Xbox Live Arcade spel en biedt spelers de gelegenheid om naast de single player mode ook Texas Hold’em Poker in online toernooien te spelen. Met name door deze online modus onderscheidt Full House Poker zich van andere pokergames en wordt het spel bijzonder echt. Deze fijne pokergame is daarnaast ook te spelen op de Windows 7 smartphone; prettig voor wie graag onderweg of op locatie speelt.

De avatars bieden spelers de mogelijkheid om zichzelf op een persoonlijke wijze te presenteren tijdens de game. Het spel is intuïtief en is daarom ook erg geschikt om als beginner de opstap te maken naar gratis poker bij online aanbieders waar je kunt spelen voor echte cash. De helpfunctie en de handleiding van het spel zijn daarnaast ook erg verhelderend en een echte must voor de newbie aan de pokertafel.

Als speler heb je een ruime keuze uit verschillende spelvormen in bijvoorbeeld de single player modus en met behulp van de XP punten die je gedurende het spel binnen moet halen, kunnen extra spelopties worden vrijgespeeld. Met name deze extra opties houden het spel boeiend en zorgen voor een realistische spelervaring.
Voor wie houdt van een snelle game is de single player modus een uitkomst. Wie echter de echte spanning en sensatie van het pokerspel wil beleven kan online gaan spelen tegen spelers van over de gehele wereld. Het niveau van de online poker community is redelijk uitdagend te noemen en hierdoor zal je hard je best moeten doen om geen punten te verliezen. De XP Points (Microsoft Points) vormen een prepaid betaalmiddel waarmee je in de XBox Live Markplaats allerlei extra’s kunt aanschaffen waaronder speluitbreidingen en custom opties. De Texas Heat online toernooien, misschien wel de meest uitdagende functie van het spel, duren een half uur en zijn altijd toegankelijk, ongeacht het niveau of de bankroll van de speler.

Al met al is Full House Poker zeer geslaagde pokergame met strakke graphics en een uitdagende gameplay en de mogelijkheid om het op de smartphone / tablet te spelen maken het een prima game voor de mobiele gamer. Bekijk hier een video met een uitvoerige review van de game.

No more articles
Meer in Nieuws
Eerste Worms-game voor de nieuwe generatie

Sluiten