We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanaf 29 november zal de PlayStation 4 in de winkelrekken van Game Mania te vinden zijn. De lancering van de langverwachte console zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Sony PlayStation en Game Mania halen immers alles uit de kast om voor spektakel te zorgen.

De flagshipstore van Game Mania in Merksem zal stevig onder handen genomen worden. Wat er zich juist zal afspelen in Merksem blijft nog even een geheim. Het zal alleszins kaderen binnen de baseline van de PlayStation 4: This is for the players! Het wordt een niet te missen evenement. Wat wel vast staat is dat gamers de handen uit de mouwen zullen moeten steken om bij hun exemplaar te komen.

Op de eerste verkoopdag gingen in 24 uur tijd meer dan een miljoen Playstation 4-exemplaren over de  toonbanken in Noord-Amerika. Volgende week, in de nacht van 28 op 29 november, is België aan de beurt.  Dat de lancering van de PlayStation 4 ook bij ons leeft, staat vast. “We blijven non-stop nieuwe bestellingen  noteren. De pre-orders voor de PlayStation 4 zijn amper bij te houden.”, aldus Sofie Peeters van Game Mania. Gezien de grote vraag, zal niet iedereen zijn nieuwe console kunnen ontvangen tijdens de officiële lancering. Elke gelukkige die er wel bij kan zijn, werd door Game Mania persoonlijk uitgenodigd voor de nachtopening. Deze selectie gebeurde objectief op basis van de datum van de pre-order en of er een voorschot werd betaald.

Opgelet: Deze nachtopening is enkel toegankelijk voor klanten die persoonlijk werden uitgenodigd om hun PlayStation 4 te komen ophalen.

Game Mania Playstation 4 nachtopening

Game Mania Playstation 4 nachtopening

No more articles
Meer in Nieuws, PS4
De PlayStation Discounts voor deze week

Sluiten