We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Game Mania zorgt op 16 september, maandagnacht, voor een zuiderse Los Santos sfeer in de winkel te Merksem. Honderden Antwerpse gamers zullen staan popelen om de nieuwste Grand Theft Auto game te kunnen spelen. Vijf jaar na de release van de vierde game, komt RockStar Games nu met de vijfde telg uit de reeks op de proppen. De kern van de game blijft ongewijzigd: de baas worden van de undergroundwereld in een duistere, corrupte stad.

Gamers kicken op nachtopeningen van Game Mania. Naast de aankoop van de game zitten de extra’s (posters, DLC, …) en de randanimatie altijd goed. Voor de release van GTA V wordt de keten in Merksem gepimpt tot een nachtclub. Gamers krijgen de total package! Naast bikinibabes, danseressen, free hamburgers en energiedrankjes… Komt Laurent Wery himself LIVE een set draaien. Uiteraard zorgt hij ook voor een mix uit tracks die op de GTA radio in het spel te horen zullen zijn.

Laurent Wery haalde in Augustus nog goud met zijn single “Hey Hey Hey (Pop another bottle)”. De Antwerpse DJ is ook in Nieuw-Zeeland en Australië immens populair.

Op 16 september openen alle vestigingen van Game Mania stipt om middernacht de deuren. Game Mania verwacht een enorme toeloop. Nog nooit werden zoveel preorders voor een videospel geplaatst bij Game Mania. Iedereen in de gamewereld weet nu al dat GTA V de grootste game ooit wordt.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Xbox 360
Puppeteer
Puppeteer brengt magisch sprookje naar je PS3

Sluiten