We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eerder deze week hebben we het al uitgebreid gehad over de nieuwste functie op PS4, namelijk Share Play. Met deze functie kun je vrienden laten meegenieten van je games zonder dat ze de game bezitten en je zelfs de moeite niet moet doen om ze uit te lenen. Maar dit geldt blijkbaar niet voor elke game..

We hebben het eerder al gehad over het feit dat er grote restricties zijn met Share Play in Duitsland. En ook nu komt er minder goed nieuws aan in verband met de nieuwste Call of Duty. Deze is namelijk niet uit te lenen via de Share Play functie.

Sony had nochtans bevestigd dat alle games beschikbaar zouden zijn met deze functie, tenzij ze gebruik maken van speciale features zoals Move, wat vergelijkbaar is met de RemotePlay. Helaas hebben de publishers ook de optie om sommige content van hun game te censureren zodat er geen verhaalsequenties of spoilers van de partij zouden zijn. In onze ogen valt deze reden in de sectie larie en apekool en wil Activision gewoon dat je de game zelf koopt.

Zowel Sony en Activision hebben gewenst niet te reageren op dit nieuws en naar ons weten zullen ze dit ook niet snel doen. Snel de game zelf in huis halen of eens tot je vriend rijden is het enigste wat ons nog rest. Heb jij hem al in huis gehaald?

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Grand Theft Auto V: PS3 vs PS4

Sluiten