We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sommige gebruikers van de Xbox One klagen over geluidsoverlast die de console veroorzaakt. Het gaat om de versie zonder Kinect-camera op de console van Microsoft, al is hier nog niet onmiddellijk bevestiging van gegeven.

Begin vorige maand stroomden de eerste klachten toe op het Xbox forum van Microsoft. Xbox One gamers meldden dat ze soms een vreselijk lawaai hoorden vergelijkbaar met het geluid van een oude printer. Een tijdje later kwamen er nog eens zoveel klachten bij. Het geluid zou pas stoppen op het moment dat de console volledig wordt belast.

Microsoft erkent dat er problemen zijn qua geluid op de Xbox One, maar schijnt hiervan de oorzaak niet te weten. Zij verzamelen nu serienummers om de totale omvang van het probleem in kaart te brengen.Wie een Xbox One bezit en dit probleem ervaart, kan bij retailers terecht voor reparatie of voor het gebruik van een Xbox One-serviceprogramma.

De Xbox One kwam vorig jaar uit in december en dit in verschillende landen. De release in Nederland en België echter werd uitgesteld. Het is pas deze maand dat de console officieel bij ons op de markt kwam in twee versies, een versie met Kinect en een versie zonder Kinect.

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Bij de eerste start merkte ik onmiddellijk de geluidsoverlast. Gelukkig is dit verholpen na een update.

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox One
Microsoft koopt maker van Minecraft over voor maar liefst 2,5 miljard dollar

Sluiten