We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er zijn onlangs geruchten verspreid dat de domeinnaam Fallout: Shadow of Boston is aangevraagd. Vele hadden al hun twijfels en bij deze zijn de twijfels dus gegrond. Het gaat om een hoax.

De trademark was volgens de screenshot minder dan 2 weken geleden aangevraagd door de makers van Fallout, namelijk Bethesda. De lijst is bevat “game discs”,  “downloadable computer game programs” en “auditioning for tv shows”.Alle fans die in de wolken waren hebben direct de teleurstelling mogen ondergaan via ene tweet van Bethesda zelf:

Deze valse trademark had de geruchten bevestigd die circuleerden in Februari, waar gezegd werd dat de game Fallout: Shadow of Boston in de maak was voor 2017 en dat Ron Perlman er mee te maken had. Daarnaast waren er rond die tijd ook geruchten dat de game setting zich zou bevinden in Boston maar hiervan werd ook niks bevestigd. Helaas moeten we dus concluderen dat er nog niets officieels is gekomen van Bethesda’s kant in verband met een nieuwe Fallout. Vingers nog even gekruist houden is dus de boodschap!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Geen PS4 Share Play ondersteuning voor CoD: Advanced Warfare

Sluiten