We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Grand Theft Auto: San Adreas is op komst naar Xbox 360 in één of andere vorm, althans volgens een gelekte achievement lijst..

De lijst is eerder al gepubliceerd op Xbox Achievements. De achievements zijn in een aantal van 33 aanwezig met een totale waarde van 1000 punten. Sommige zijn heel vergelijkbaar met de dingen die de gamers zelf al meegemaakt hebben, zoals teveel eten waardoor je daarna naar de fitness de vetrandjes mag gaan weglopen.

Het is de tiende verjaardag van San Andreas en misschien zou er daarom een extra bijdrage worden gedaan. Dit kan natuurlijk ook enkel om een digitale versie van het spel gaan maar daar weten we nog niks over. Op het einde van de maand hopen we meer te weten want dan zal Take-Two, het ouderschapsbedrijf van Rockstar, een praatje slaan over financiën. Sommige leden van NeoGAF hebben wel opgemerkt dat de ‘Classics version’ van de game al van de marktplaats is gehaald. Er is ook iets soortgelijks gebeurd met de PSN versie, wat betekent dat de game misschien ook naar PS3 komt. Zou jij hem opnieuw aanschaffen?

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Is ondertussen al officieel bevestigd. San Andreas port komt naar last-gen consoles en gaat draaien op 720p. 🙂

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Xbox 360
Leef je vanaf 23 oktober volledig uit in Just Dance 2015

Sluiten