We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een misverstand tijdens een pers release  heeft ervoor gezorgd dat Sony per ongeluk de nieuwe race-simulator voor dit jaar bevestigd heeft.

Het probleem kwam er door Sony’s Zuid Afrikaanse tak die een press release uitzond naar lokale websites, maar er vergat bij te melden dat er een Embargo gold. Sommige van de sites hebben de informatie terug van het web gehaald, maar iafrica.com heeft het artikel laten staan, hoewel de informatie nogal beperkt blijft.

“GT6 voor de PlayStation 3 zal nieuwe hoogtes brengen op vlak van authenticiteit bij de “Real Driving Simulator”, alsook  adembenemende nieuwe tracks, auto’s en een gereviseerde user interface”, zegt de press release.

“Een nieuwe compact game engine zal de werking verbeteren en de flexibiliteit om uit te breiden met DLC’s verhogen.”

Gran Turismo zal alle auto’s en tracks van de laatste game bevatten, naast nieuwe toevoegingen en het spel zal 1200 voertuigen bij de launch ter beschikking stellen. Ettelijke duizenden onderdelen en custom wielen zullen ook beschikbaar zijn. Het aantal locaties zal stijgen naar 33, inclusief SilverStone en er zulen 71 verschillende circuit layouts zijn.

De nieuwe game zal verbindingen met smartphones en tablets ondersteunen, maar vreemd genoeg werd er niet over de PS Vita gesproken. De PlayStation 4 werd ook niet vermeld in de persrelease, maar we zullen meer informatie brengen wanneer het Embargo opgeheven wordt.

De release datum valt samen met Sony’s nieuwe console, wat wel een beetje vreemd is, alhoewel dit misschien het gevolg is van Polyphony Digital’s berucht lange ontwikkelingsproces.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3
Wat bevat de MotoGP 13 pre-order content?

Sluiten