We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Liefhebbers van de Grand Theft Auto reeks zullen wel even slikken bij het horen van deze grootte. Dan is er ook nog eens de vraag of deze game ooit op PC zal releasen…

Natuurlijk is deze grootte maar een gerucht, maar wie er eens goed over nadenkt zal zich wel bewust zijn van het feit dat dit perfect mogelijk kan zijn. Hiervoor vergelijken we met GTA IV. De voorganger van GTA V had vier jaar terug al een grootte van maar liefst 10-15GB, wat immens was voor die tijd. Verder hebben andere games van Rockstar ook al zo’n grootte gehad, kijk maar naar L.A. Noire, die oorspronkelijk op zes discs voor de Xbox 360 zou releasen, tot het na veel moeite toch op drie discs paste. Of Max Payne 3, die ook al 30GB in beslag nam.

De factoren die kunnen bijdragen tot 60GB zijn zaken zoals het enorme detail dat Rockstar in de map steekt en de prestaties van het personage. Ook weerklinkt opnieuw de vraag of Grand Theft Auto V ooit voor de PC zal releasen. Rockstar lost hierover niets, zelfs na een petitie met 100 000 handtekeningen. Als de PC-versie nooit het daglicht ziet, zal dit te wijten zijn aan piraterij, maar heeft Rockstar ooit al een GTA niet naar de PC gebracht? We zullen geduld moeten oefenen.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Eerste Assassin’s Creed III DLC wordt gereleased

Sluiten