We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De next gen upgrade van het populaire spel GTA V van Rockstar Games maakt weldra zijn intrede op de next gen consoles. De game zal 50GB aan data bevatten en zal speelbaar zijn in combinatie met PlayStation Move op PS4.

De details van de digitale versie zijn onder de loep genomen door een aantal mensen en ze komen met het volgende naar buiten. De vereiste is om 50GB aan HDD ruimte te behouden voor GTA V wat evenveel is als voor The Last of Us: Remastered. Er zal waarschijnlijk een stuk minder nodig zijn dan 50GB zoals dat ook bij The Last of Us het geval is. Bij de games de dag van vandaag mogen we om en bij de 40GB aan opslagcapaciteit rekenen.

Wat ook interessant is, is dat de game compatibel zal zijn met PlayStation Move. Rockstar heeft nog niets vermeld in verband met deze ontdekking wat twee dingen kan betekenen. Ofwel is de feature zo klein dat het geen vermelding waard is, ofwel is de feature zo groots dat ze wachten op een grote aankondiging. Voor ons een vraag, voor hen een weet. We houden het alvast nauwlettend in de gaten.

No more articles
Meer in Nieuws, PS4, Xbox One
Nintendo
Nostalgie: alle Game Boy startschermen in 1 filmpje

Sluiten