We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eindelijk is het zover, in de lente dit jaar komt er een DLC met heist missies voor de multiplayer. Nu kan je eindelijk samen met je vrienden banken doorheen Los Santos gaan overvallen. Let the fun begin!

Om je ongeduld nog even te sussen heeft Rockstar in de tussentijd nog een hoop leuke extra’s die op jou liggen te wachten. Volgende week verschijnt de ‘Capture Creator’. Ze geven je de mogelijkheid om je Capture Jobs helemaal zelf te tunen. Je kan daarvoor kiezen uit welke wapens, de plek van special items en de locatie waar het event moet doorgaan.

Om je nog meer te plezieren komen ze ook met een ‘High Life’ update naar buiten. Deze zal je de mogelijkheid geven om meerdere woningen te bezitten, alsook nieuwe wapens, auto’s en kleding te kopen. Altijd leuk voor wie niet weet wat gedaan met zijn geld!

En in de lente komen ze met de ‘Heist missions’ op de proppen. Je zal dan coöperatief banken kunnen overvallen. Verdere details zijn er nog niet beschikbaar dus blijft het gissen naar wat deze DLC precies met zich meebrengt.

Nog een hoop speelplezier voor de boeg!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Xbox 360
Games spelen op de PS4 met enkel je ogen

Sluiten