We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Rockstar kondigt 17 september aan als releasedatum voor GTA V.

De release van Rockstars nieuwste hit staat gepland voor de PS3 en Xbox 360 versie. Eerdere berichten dat het spel deze lente al zou uitkomen zijn daarmee dus van de hand gedaan. Rockstar zelf verklaarde dat de achteruitgestelde datum te maken heeft met het oppoetsen van de game. “We willen aan onze eigen standaard voldoen, maar ook aan die van onze fans,” klonk het in de persboodschap. Gelijk hebben ze natuurlijk met een titel van zo’n groot formaat en reputatie. Rockstar was zo vriendelijk om zich te excuseren aan de vele fans die vol ongeduld zitten te wachten om Liberty City terug onveilig te maken.

Wat andere platformen betreft, zoals de PC en Wii U, werd nog geen aankondiging gemaakt. Ook niet of het spel wel voor deze platformen zal beschikbaar zijn. PC en Nintendo fans zullen dus nog langer moeten wachten alvorens een versie voor hun favoriet platform beschikbaar zou zijn. Al bij al is het toch goed nieuws dat ze bij Rockstar een kwalitatief product willen afleveren en geen overhaaste versie die dan vol fouten blijkt te zitten.

Wie al een blik wil werpen op de nieuwe GTA V moet zeker de twee volgende trailers eens bekijken.

  • Indy

    In GTA V bezoeken we eindelijk weer het San Andreas en dat het niet voor de Wii U zal uitkomen zit er dik in. De PC daarentegen zal gewoon wat langer duren, dat is bij veruit elke GTA zo geweest.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Trailers, Xbox 360
Codemasters Grid 2 releasedatum bekend

Sluiten