We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Volgens geheime rapporten zouden er verdachte zaken opgemerkt zijn in Caledon Forest. Vanuit de Twilight Arbor zou er iemand iets aan het bekokstoven zijn. Caithe, de Sylvari – heldin, is ongerust. Ze is op zoek naar dappere strijders die haar kunnen helpen bij het infiltreren van het gebouw. Geef jij gehoor aan haar oproep?

Guild Wars 2 Twilight Assault

Guild Wars 2 Twilight Assault

NCSOFT en ArenaNet onthullen vandaag Twilight Assault, de volgende release voor Guild Wars 2 die op dinsdag 1 oktober van start gaat. Bovenop het main event zal de update een nieuw Level 80 Path in Twilight Arbor bevatten. Spelers kunnen de krachten bundelen om samen met Caithe een weg te vinden in het geheime, verborgen gebied waar ze bewakers, tal van valstrikken en een heus monster zullen moeten omzeilen.

Ook het eerste seizoen van de World vs. World competitie is op komst! Van vrijdag 4 oktober tot maandag 21 november kunnen spelers onderling gaan bepalen welke wereld de beste is. Dat is nog niet alles: de nieuwe update bevat ook nieuwe beloningen, exotische Nightmare Weapons en Aether Chests.

 

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Tracklist voor Just Dance 2014 bekend

Sluiten