We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De ‘Sky Pirates of Tyria’ update arriveert vandaag!

Deze nieuwe update bouwt verder op de Living World saga met een nieuwe dungeon, events, rewards en andere features die te ontdekken zijn. Daarbovenop zitten de Custom Arena’s en Spectator Mode niet langer in de bèta-fase.

Hierbij de details van de update:

 • Nieuwe story dungeon: Aetherblade Retreat
  Vind de verborgen toegang tot deze basis en vecht tegen de piraten. Er zal een hele portie lef en durf nodig zijn om de Aetherblade Captain en zijn First Mate te verslaan.
 • Sea of Sorrows zoektocht
  Nieuwe, permanente content om de lancering van het nieuwe Sea of Sorrows – boek te vieren, door Ree Soesbee, Narrative Designer bij ArenaNet.
 • Nieuwe rewards
  Er zijn heel wat nieuwe rewards beschikbaar, inclusief Aetherblade caches, een First Mate miniatuur, een stijlvolle monocle en nog veel meer.
 • Update van de Skill en Trait Balans
  De grootste balance patch aller tijden wordt geïntroduceerd, die wezenlijke veranderingen toevoegt en meer diversiteit toelaat. Er zijn ook updates doorgevoerd aan enkele minder populaire skills, om hun effectiviteit te verbeteren.
 • Custom Arena’s en Spectator Mode niet langer in bèta
  Custom PvP arena’s laten spelers toe om private wedstrijden te organiseren, en hun map settings aan te passen. Deze feature verlaat de beta – fase, wat betekent dat de Custom Arena Starter Kits voor iedereen te koop zullen zijn in de Gem Store. Ook Spectator Mode verlaat officieel de beta. Door deze twee toepassingen zullen oefeningen, meer competitieve gameplay en toernooien tot de mogelijkheden behoren.
 • Mortar Mastery opgenomen in steeds groeiende lijst van World vs. World Abilities
  Spelers kunnen vanaf nu hun Mortar Mastery gaan perfectioneren door training. Een nieuwe skill, Mortar Barrage, wordt toegevoegd.

Om deze update te vieren is er een nieuwe video beschikbaar die je hier beneden kunt bekijken!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, Trailers
Grid 2 Featured Photo
GRID 2 Super Modified Pack vanaf vandaag beschikbaar als download

Sluiten