We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halo: The Master Chief Collection biedt 4000 achievement punten aan, verspreid over 402 effectieve achievements, wat op het eerste zicht immens lijkt!

En enkel en alleen maar omdat de game 4 edities met zich meebrengt, wordt een arsenaal van 4 volledige sets aan achievements aangeboden plus een vijfde set voor het gehele pakket.

Halo: Combat Evolved Anniversary biedt 92 achievements aan, waarvan er al verscheidene te zien zijn in de Xbox 360 versie. De complete set zal je belonen met 855 punten. Halo 2: Anniversary bevat liefst 111 achievements met een totale waarde van 1050 punten, en ondanks het feit dat er al een aantal nieuwe te zien zijn in de Halo 2: Vista zijn de meeste allemaal gloednieuw. Halo 3 neemt 76 achievements onder zijn hoede met een mix van oude en nieuwe. Halo 4 heeft een totaal van 51 achievements, het minste van de reeks, met een totale waarde van 570 punten. Veel van de achievements zal je herkennen van Halo 4 op de Xbox 360.

En uiteindelijk zijn er nog 72 achievements voor de hele bundel bedoelt met een totaliteit van 875 punten. Sommige zijn simpel zoals 100 vijanden vermoorden in de gehele collectie, maar je hebt ook achievemets zoals de hele reeks uitspelen op de hoogste moeilijkheidsgraad. Alvast een doorbijter voor de beginners.

Als je de volledige lijst wil bekijken kun je dat hier doen.

Halo: The Master Chief Collection komt in november naar Xbox One. Zowel de games die we net vernoemd hebben, als Halo: Nightfall en gegarandeerde beta toegang tot Halo 5: Guardians zijn van de partij.

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox 360, Xbox One
Farming Simulator 15
Mechanisch geweld in Farming Simulator 15

Sluiten