We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fans van indie-games kunnen in hun handen wrijven, want binnenkort krijgen we een virtuele winkel die enkel indie-games zal verkopen.

Verkopen is dan nog een groot woord; in deze winkel kun je vanzelfsprekend indie-games downloaden, maar hier betaal je wat je er wil voor betalen. IndieGameStand, deze winkel, zal om de 4 dagen een nieuwe game aanbieden die men tijdelijk onder deze actie kan kopen. Na het verloop van deze 4 dagen kan men nog steeds de info van de game vinden, maar word je doorverwezen naar de site van de ontwikkelaars. Betaal wat deze game waard is, of meer, want 10% van jouw bijdrage zal naar een goed doel gaan. Over welke games het gaat, is onduidelijk, maar het aanbod zal zeker en vast groot zijn: maar liefst 50 ontwikkelaars zijn alvast akkoord gegaan, waaronder Spiderweb Software en Cipher Prime.

Mede-oprichter Mike Gnade: [blockquote]We hebben IndieGameStand opgericht om indie-games, die een geweldige ervaring leveren, in de spotlight te plaatsen, want deze games zouden wel eens aan de massa gamers ontsnapt kunnen zijn. Deze site gaat om het ondersteunen van al de fantastische indie-ontwikkelaars.[/blockquote]

De site launchet op 26 september en al wie zich voor die datum op de site registreert, zal gratis Chester krijgen, een handgetekende platformgame voor de PC.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Harry Potter voor Kinect demo nu beschikbaar

Sluiten