We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Iedereen kent wel de Modern Warfare serie die ontwikkeld werd door Infinity Ward en hulp kreeg van Sledgehammer Games voor de laatste telg in de trilogie.

Hoewel Call of Duty vaak de naam krijgt niets vernieuwend op de markt te brengen, hopen veel fans toch op een vervolg of prequel van de serie. Helaas voor die laatste heeft de community manager, Tina Palacios, laten weten dat de focus van de ontwikkelaar voor de volle honderd procent naar Call of Duty: Ghosts gaat.

Wanneer we Ghosts aan het ontwikkelen waren, werden we geïnspireerd door het personage Ghost van Modern Warfare 2, alleen al door hoe hij eruit ziet.

Volgens haar is het logisch dat deze soldaten die hun identiteit verborgen willen houden dat doen zoals Ghost dat deed, met dezelfde maskers en camouflage.

Ik denk dat ik wel mag zeggen dat de wetenschap dat personages in onze vorige games geen achtergrond hadden ons gedreven heeft. We wilden daar aan werken.

Het ziet er naar uit dat we het even zonder Modern Warfare zullen moeten doen, maar we zullen zeker en vast de handen vol hebben met Ghosts. Volgens geruchten zou Sledgehammer echter bezig zijn met een volgende Modern Warfare, maar dit nemen we voorlopig best met een korrel zout. Hoe denken jullie erover? Kijken jullie uit naar Ghosts, of hadden jullie toch liever Modern Warfare 4 gezien?

Call of Duty: Ghosts kunnen we volgende week dinsdag op 5 november op elke console in de rekken terugvinden.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One
Te verwachten games week 44: van 28 oktober tot 3 november

Sluiten