We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Warner Bros en DC Entertainment kondigen vandaag de lancering aan van Injustice: Gods Among Us voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Injustice: Gods Among Us, ontwikkeld door de gelauwerde NetherRealm Studios, introduceert een nieuwe franchise in het fighting game genre en een gloednieuw verhaal dat in samenwerking met NetherRealm Studios, DC Entertainment en stripboekschrijvers Justin Gray en Jimmy Palmiotti is ontwikkeld. Naarmate het verhaal zich ontvouwt kunnen spelers gadgets, wapens en ongeëvenaarde krachten ervaren van de populairste DC Comics helden en slechteriken zoals Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman, The Joker en vele anderen. Spelers gaan epische gevechten aan in een wereld, waar de scheidingslijn tussen goed en kwaad is vervaagd.

NetherRealm Studios was erg toegewijd om van Injustice: Gods Among Us een aangrijpende, intrigerende ervaring boordevol actie te maken. We hebben een originele game ontwikkeld met een gloednieuw verhaal boordevol iconische DC Comics – personages die game fans zullen waarderen.

Injustice: Gods Among Us beschikt over talloze locaties uit het DC Comics rijk, waaronder Arkham Asylum, Metropolis, Atlantis en meer. De arena’s bestaan uit meerdere niveaus en verwoestbare, interactieve speelgebieden, waarin spelers de unieke superkrachten van hun character kunnen ontketenen, en individuele move-sets en interacties met de omgeving kunnen beleven om hun tegenstanders te verslaan. Fans kunnen hun ervaring uitbreiden door de S.T.A.R. Labs missies te spelen, die spelers een schat aan extra content biedt, naast een unieke gameplay die buiten de verhaallijn van de game ligt.

De personages in de game worden tot leven gebracht door heel wat acteurs, waaronder Stephen Amell, ster van CW Network’s hit actieshow, Arrow, die in de game de rol van Green Arrow vertolkt als de “Arrow” versie van het personage, die spelers kunnen kiezen om in de game mee te spelen. Daarnaast vertolkt Kevin Conroy Batman; Tara Strong Harley Quinn en Raven; Neal McDonough The Flash; George Newbern Superman; Adam Baldwin Green Lantern en Alan Tudyk is Green Arrow (gewone versie).

Spelers die de gameplay ervaring willen uitbreiden kunnen de Injustice: Gods Among Us Season Pass aanschaffen voor Xbox 360 en PS3 en ontvangen vier binnenkort te downloaden characters voor de prijs van de drie, net als een bonus Flashpoint Skin Pack met alternatieve kostuums voor Wonder Woman, Aquaman en Deathstroke. De Season Pass is beschikbaar voor Xbox LIVE Game Store voor 1200 Microsoft Points en op PlayStation Network voor €14,99.

De Injustice: Gods Among Us free-to-play mobiele game voor iPad, iPhone en iPod touch is beschikbaar in de App Store en bevat een originele combat gameplay die speciaal voor het platform is ontwikkeld en connectiviteit biedt voor Xbox 360 en PS3 versies van de game. De game bevat een collectible card mechanisme en betrekt spelers in 3-op-3 tag team combat met DC Comics meest populaire iconen als Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en meer. Fans die de Xbox 360 en PS3 versies bezitten, kunnen content ontgrendelen in de console versies die ook beschikbaar zijn in de mobiele game en omgekeerd door zich te registreren voor een Warner Bros. ID (WBID) account en de game te spelen. De Injustice: Gods Among Us mobiele game is beschikbaar in de App Store op iPad, iPhone en iPod touch of via AppStore.com/Injustice.

Injustice: Gods Among Us voor Xbox 360, PS3 en Wii U heeft een PEGI-rating van 16 en is verkrijgbaar voor €59,99.

 

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Wii U, Xbox 360
Pokémon bevestigt een legendarische connectie met Mewtwo

Sluiten