We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De populaire Killzone-franchise van het Nederlandse Guerrilla Games is bekend om zijn flitsende actie, prachtige graphics en een snedige gameplay. Killzone Mercenary is de eerste game in de reeks voor de PS Vita en kan dus overal gespeeld worden net zoals dat destijds bij Killzone Liberation het geval was. Wij houden al een plaatsje vrij op 17 september, de dag waarop we aan ons leven als genadeloze huurling kunnen beginnen.

In Killzone: Mercenary kruip je deze keer niet in het pak van een ISA-soldaat, maar zal je aan de slag kunnen met Arran Danner: een huurmoordenaar die weigert partij te kiezen in de oorlog tussen de ISA en de Helghast. Dit biedt je als speler de mogelijkheid om zelf een kant te kiezen, waarbij het geld dat je aangeboden krijgt voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten een zeer belangrijke rol speelt. De goede of slechte partij in de oorlog, het maakt voor Arran weinig uit, zolang het maar goed betaalt. Met het geld dat je tijdens je playthrough vergaart kan je trouwens een heleboel nieuwe wapens en accessoires kopen, die je ook online kan gebruiken om je vrienden de stuipen op het lijf te jagen.

Offline houdt Killzone Mercenary je uren zoet met een story-mode die negen uitgebreide missies telt. Maar het spel heeft ook online veel te bieden: via Wi-Fi speel je met een groep van maximaal acht spelers in drie competitieve multiplayer-modes.

Kortom: Killzone Mercenary bevat een complete Killzone game-ervaring die gewoon in je binnenzak past. In combinatie met de PlayStation 4-titel Killzone: Shadow Fall die in november uitkomt, zullen er nog meer leuke mogelijkheden van deze PS Vita game opduiken dankzij remote play en cross play.

 • Indy

  Meeeh. 17 september hou ik vrij voor een enorm veel betere game 😀

  • Nick

   Hmm ik wacht toch liever op de PS4 versie dan hehe :p

  • Indy

   Er is nog geen aangekondigd, dus je zou wel eens heel lang kunnen wachten op een PS4 versie van GTA V. Als er al ooit een komt, dat was destijds ook niet het geval bij GTA SA, wat ook pas na enkele jaren op de PS3 uitgekomen is.

No more articles
Meer in Nieuws, PSVita
Dead Rising 3 - Xbox One
Dead Rising 3: een gameplay walkthrough

Sluiten