We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Killzone Shadow Fall is vanaf 29 november verkrijgbaar voor PS4 en via de Q&A van PlayStation konden we het één en ander samenvatten.

Gamedirector Steven Ter Heide mocht vragen beantwoorden van geïnteresseerden en dit zijn een aantal antwoorden.

Killzone Shadow Fall is een nieuwe start voor de franchise, zodat je als nieuweling niet direct bekend moet zijn met het Killzone universum. Deze game neemt plaats zo’n 30 jaar na de originele Killzone trilogy, zodat veel karakters en verhaallijnen achterhaald zijn. Er komen geen bonussen voor het overdragen van PS Vita saves van Killzone: Mercenary, omdat er geen verbinding is tussen de twee games.

De campagne zou meer dan 10 uur duren voor het merendeel van de gamers en heeft geen co-op mode of split-screen ondersteuning. Ook nieuwe voertuigen zullen niet bij de lancering aanwezig zijn, maar er zullen wel 22 aanpasbare wapens komen. De ontwikkelaars zijn wel van plan om een afzonderlijk online co-op Expansion Pack aan te bieden na de release van de game. Dat zal een nieuw wave-based game modus hebben waarin tot 4 spelers hordes vijanden kunnen overwinnen in speciale arena maps. En als je één van deze 1.500 uitdagingen wint, zal je rank met 1 stap stijgen én kan je wapenattachments vrijspelen. Start je in een Warzone, dan zal de game kijken welke match jij het beste aankan.

Er zal een verscheidenheid van close combat komen, inclusief combo kills waarbij je twee vijanden in snelle opeenvolging kan uitschakelen of kills van bovenaf.  Het DualShock 4 touchpad wordt gebruikt voor zowel SP als MP en beide modi hebben een ander gebruik van de touchpad, maar aangezien de touchpad nieuw is zal het voor iedere PS4 gamer wat uitproberen worden hoe snel die ermee weg is.

Hoe dichter de lancering komt, hoe meer info er vrijkomt en wij staan er met onze neus bovenop! Tijdens de Tokyo Games Show was er ook een uitgebreide demonstratie van de game. Sony is zo vriendelijk geweest om de HD-versie van deze opname vrij te geven, welke hier beneden te bezichtigen is.

  • http://creativecircle.be Jef

    Ziet er al verbluffend goed uit. Spijtig dat de opname van de eigenlijke gameplay geen goede kwaliteit is.

No more articles
Meer in Nieuws, PS4, Trailers
Zo zien de PS4 doosjes eruit

Sluiten