We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Konami kondigt de verlenging aan van de exclusieve overeenkomst met UEFA, voor het gebruik van de UEFA Champions League en de UEFA Europa League competities in de Pro Evolution Soccer series.

De uitgever van PES 2013 heeft ook verschillende licenties voor nationale competities weten te verkrijgen, zoals de Spaanse of Italiaanse. Alle deze clubs zijn in de game verwerkt. Konami heeft ook individuele overeenkomsten gesloten met Manchester United, Bayern Munchen, FC Porto, AEK Athene, Galatasaray, Shahktar Donetsk, FC Kopenhagen, Zenit St Petersburg, CSKA Moskou, RSC Anderlecht, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb en vele anderen. In totaal zijn er nu 150 volledige teams met licentie beschikbaar in het spel, inclusief 17 nationale elftallen als Engeland, Italië, Duitsland en Frankrijk. Details over deze licenties volgen.

Aldus Shinji Hirano, President Konami Digital Entertainment GmbH:

De UEFA Champions League (UCL) is de meest prestigieuze competitie in clubverband en we zijn verheugd om te kunnen melden dat we de relatie met UEFA uitgebreid hebben om zo ook in de toekomst de exclusieve rechten te hebben. Met de nadruk op controle in de nieuwe game, heb je meer vrijheid in het spel en maak je gebruik van de briljante individuele acties van ’s werelds beste spelers. Het is daarom niet meer dan logisch dat PES 2013 de competitie aanbiedt waar deze spelers hun kunsten het best vertonen.

Guy-Laurent, Marketing Director UEFA Events S.A. voegt toe:

De UCL Video game is een andere extensie van het UCL merk en een fantastische manier om contact te krijgen met jonge fans over heel de wereld. PES staat bekend om zijn kwaliteit en realisme en de presentatie van de competitie in de PES serie is ongelooflijk. Het past erg goed bij de merkpositionering van UCL. We zijn dan ook erg blij dat we de samenwerking met Konami hebben verlengd en de UCL zo verder kunnen promoten.

Konami biedt ook een speciale UEFA Champions League Steel Book edition aan. Limited voor degene die alvast bestellen. Deze speciale editie is om de verbintenis tussen UCL en PES te vieren. Een tweede bonus is de DLC code om de Hitorische UCL Match Balls te unlocken. De echte ballen uit de historie van de UCL. Groot Brittannië krijgt ook een speciale Manchester United steelbook edition voor de vroege besteller, met hun favoriete club op de cover.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Een filmcriticus vindt Hitman de beste film ooit

Sluiten