We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

The Last of Us, alweer een pareltje van Naughty Dog, releasete gisteren vijf maanden terug en kreeg overal lovende kritieken.

Hoewel wij van mening zijn dat een sequel op deze game de magie van The Last of Us zou verpesten, vielen de meesten onder ons in een zwart gat na het uitspelen van Joel en Ellies verhaal. Maar Naughty Dog komt met dé redding: DLC. Dit is één van de zeldzame momenten dat een DLC toegejuigd wordt.

Deze DLC krijgt de naam “Left Behind” met zich mee en vertelt het verhaal van Ellie voor de gebeurtenissen in The Last of Us. Ellie en haar vriendin Riley doorzoeken een winkelcentrum voor de kick, maar krijgen helaas iets te veel van het goede. Ellie zit op dat moment nog in een militaire kostschool, waarin Riley een soort van mentor voor haar is.

Een exacte datum en prijs zijn jammer genoeg nog niet bekend, maar de DLC zou ergens in het eerste kwartaal van 2014 moeten releasen. Kijken jullie ook zo uit naar deze DLC/uitbreiding, of hopen jullie op een andere uitbreiding met een ander verhaal? If so, laat ons weten welke gebeurtenissen jij nog zou willen zien in een DLC!

 

No more articles
Meer in Nieuws, PS3
Lightning strikes in Eorza

Sluiten