We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.


Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games kondigen vandaag de release aan van LEGO Batman: DC Super Heroes voor iPhoneiPad en iPod touch. De game is gebaseerd op de voorgaande LEGO Batman 2: DC Super Heroes, die in juni 2012 werd uitgebracht.

“TT Games brengt wederom de prijswinnende LEGO Batman actie naar gamers die altijd onderweg zijn”, aldus Tom Stone, Managing Director van TT Games Publishing. “We zijn heel erg enthousiast om het grappige en familievriendelijke avontuur uit te brengen op het iOS-platform.”

LEGO Batman: DC Super Heroes voor iOS geeft spelers de kans om samen met hun favoriete DC superhelden als Superman, Wonder Woman en Green Lantern Gotham City te redden uit handen van superschurken The Joker en Lex Luthor. Spelers kunnen 80 characters ontgrendelen door te strijden tegen vijanden en verschillende levels te ontdekken. Spelers krijgen directe toegang tot hun favoriete DC – personage door de krachtige superhelden en slechteriken in-app aan te schaffen.

Met twee verschillende controllermogelijkheden, Classic en Touch Screen, kunnen spelers optimaal profiteren van de geweldige superkrachten en leuke gadgets om vijanden mee te verslaan, puzzels mee op te lossen en zelfs een eigen unieke superheld te creëren met zelf aan te passen characters. LEGO Batman: DC Super Heroes vormt de vierde LEGO® game voor de iOS platforms in rij, die samen bijna vier miljoen downloads hebben gegenereerd.

De LEGO Batman: DC Super Heroes App is beschikbaar voor € 4,99 in de App Store of via de AppStore.

No more articles
Meer in Nieuws
Demo Pokémon Mystery Dungeon: Gates to infinity via Nintendo eShop verkrijgbaar

Sluiten