We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Square Enix en Dontnod Entertainment – de makers van Remember Me – hebben de nieuwe game Life is Strange onthuld. Het gaat er hem over dat kleine dingen, beslissingen en keuzes grote gevolgen kunnen hebben, wat ook wel eens ‘the butterfly effect’ genoemd wordt.

Het verhaal draait hem om Max Caulfield, deze man is al vijf jaar niet meer in Oregon geweest (Arcadia Bay waar het verhaal zicht afspeelt). Wanneer hij daneindelijk thuiskomt ontdekt hij dat een mede-studentonder nogal duistere ongemakkelijke omstandigheden vermist is geraakt. Max gaat hierna op zoek naar een vroegere vriendin om de waarheid aan het licht te brengen. Max schrikt erg wanneer hij ontdekt dat zij de kracht bezit om de tijd terug te draaien.

Life is Strange is een volledige nieuwe IP van Square Enix die veel aandacht besteed aan de loop van het verhaal en de keuzes die jij zelf maakt. Life is Strange wordt tijdens het Gamescom evenement bekent gemaakt aan de pers. Een release datum is momenteel nog niet bekend, maar de episodes zal je kunnen downloaden.

No more articles
Meer in Nieuws
Eerste Quantum Break gameplay beelden

Sluiten