We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nexon Europe kondigt met trots de komst van MapleStory Anime aan, een fantastisch verhaal van de Mad House Studio, gebaseerd op de wereld van de populaire MMORPG. 

Verteld over 26 afleveringen volgt MapleStory Anime de avonturen van de geliefde MapleStory personages en de gevaarlijke wereld die ze bewonen tijdens de strijd op Victory Island, waarin zij het opnemen tegen dodelijke Zekta Monsters om de vernietiging van de World Tree te voorkomen.  De hit serie, die oorspronkelijk werd uitgezonden op TXN in Japan en SBS in Korea, zal beschikbaar zijn met Engelse en Nederlandse ondertiteling en kan gratis worden bekeken op het MapleStory Europe Youtube kanaal. Elke woensdag zullen nieuwe afleveringen worden toegevoegd.

Om de komst van de serie te vieren heeft Nexon Europe een aantal verschillende in-game MapleStory evenementen voorbereid, waarmee spelers de kans hebben om speciaal ontworpen voorwerpen en personages uit de animatie serie vrij te spelen.

  • http://www.andyjanssens.be Andy

    In 2007 de Japanse versie al gekeken (zo hoor je anime te kijken!) en stelt toch niet veel voor. Om een lang verhaal te mijden: de game is leuk, de anime is een stuk minder. Zelfs de anime van Ragnarok en Animal Crossing zijn een stuk beter uitgewerkt.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Child of Light deluxe editie onthult inhoud

Sluiten