We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Carbine Studios is opgetogen om aan te kondigen dat hun komende sci–fi MMO WildStar gepland staat voor release in 2013.

Om deze aankondiging te vieren geven we de eerste bijkomende details vrij over het spel, te beginnen met de Exile Faction, de Explorer en Soldier paths, en een gloednieuwe zone genaamd Deradune. Bovendien heeft executive producer Jeremy Gaffney een ‘state of the game’ update op de WildStar blog gepost, waarin de unieke benadering van het team in verband met levelling en end–game content besproken wordt.

WildStar vindt plaats op de planeet Nexus, een mysterieuze wereld verlaten door de oude Elden maar die rijk is aan schatten en technologieën die je kunt ontdekken en bemachtigen.

 • Exile Faction:
  Bestaande uit een losse groep van verstotenen en huurlingen (zoals beschreven door een menselijk lid van de Exiles in de introductievideo), werden de Exiles gedwongen hun thuisplaneten te verlaten. Uit noodzaak spanden ze daarom samen. Ze waren de eersten om zich op Nexus te vestigen.
 • Deradune:
  Een nieuwe zone vol wildleven. Dit is de starting zone voor een nieuw ras waarover we volgende week meer vertellen.
 • Soldier Path:
  Ontworpen voor spelers die van combat gameplay houden. Speciale, specifieke quests en acties die zorgen voor een gevarieerde combat – ervaring worden aangeboden, zoals je in de onderstaande Choose Your Path video kan zien.
 • Explorer Path:
  Dé keuze voor gamers die graag de ganse map en game verkennen. De Explorer Path wil je in staat stellen om hoge toppen en gebieden te bereiken, waar niemand anders kan komen. Meer over de Explorer Path kun je vinden in de onderstaande video.

Verdere informatie over deze game volgt in de komende weken.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Borderlands 2 verkoopt als zoete broodjes

Sluiten