We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zoals we al eerder schreven zal de nieuwe DLC voor BioShock Infinite, Burial at Sea, de gamers terugnemen naar de onderwaterwereld van Rapture.

Niet het Rapture zoals we het kennen van de twee eerste BioShock games, maar een nog ongeschonden Rapture zonder Big Daddy’s en Splicers.

Startpunt is nieuwjaarsavond anno 1958: de avond dat de revolutie de vlam in de pan sloeg en jij wordt hier naartoe gebracht als Booker (in het eerste deel) en nadien als Elizabeth. Booker is nog steeds detective en hij krijgt van Elizabeth de opdracht om op zoek te gaan naar één van de vele vermiste meisjes. Ruiken we hier het begin van de Little Sisters?
Deze keer kan je deze wereld bezoeken zonder dat je constant op je hoede moet zijn voor gestoorden addicts, maar Rapture zou Rapture niet zijn als er toch moeilijkheden van komen. Een aantal bekende plekken zal je terug kunnen bezoeken en over andere hoor je dingen vertellen door voorbijgangers.

De animation director van de game wil spelers de tijd geven om de omgeving en zijn mogelijkheden rustig te ontdekken.
De Plasmids doen ook opnieuw hun intrede (check Old Man Winter waarmee je brokken ijs kan afschieten en je tegenstrever kan bevriezen) en de Sky Hook is omgetuned naar de Air Grabber. En natuurlijk zorgt een nieuwe game ook voor nieuwe wapens.

Al bij al weeral iets om naar uit te kijken!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Launch updates voor GTA Online

Sluiten