We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Konami gaat door met het vieren van het 25 jaar bestaan van de veelbelovende Metal Gear serie. Een speciale online hub is opgericht om de fans op de hoogte te houden van de verschillende evenementen en releases die plaatsvinden tijdens dit speciale jubileum.

Konami heeft een nieuwe portal ontwikkeld – http://www.Konami-europe.nl/MG25th – waar al het nieuws en evenementen rond de 25e verjaardag regelmatig bijgewerkt wordt. De maker van de serie, Hideo Kojima, kondigde al een gratis update aan voor de epische Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots voor de PlayStation 3. De update voegt 34 Trophies toe aan de klassieke titel. Daarnaast reist Mr Kojima de wereld rond om het succes van de populaire serie, die wereldwijd meer dan 31 miljoen keer verkocht is, te bespreken.

Al het nieuws van de reis en de aankondigingen van Mr Kojima worden vrijgegeven via de nieuwe website. Vanaf vandaag is ook de klassieke Metal Gear Solid titel voor de aankomende 2 weken beschikbaar met een korting van 50% voor slechts €4,99, waarmee de fans van de serie de grensverleggende PlayStation titel kunnen ervaren, die de overstap maakte naar de 3D-wereld. Konami lanceert ook een speciale Twitter-feed om de fans op de hoogte te houden van de gebeurtenissen. De tweets zijn te vinden via @MG25th.

No more articles
Meer in Nieuws
Crytek toont ingame beelden Crysis 3

Sluiten