We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tijdens de Xbox One reveal toonde Microsoft ons hoe het nieuwe dashboard werkt. Enkele oplettende kijkers hebben echter afbeeldingen gezien van nog niet bekende games.

De grote afbeelding in het midden is natuurlijk Quantum Break, het nieuwe spel van Remedy. Links beneden zien we een Crackdown orb, dit kan misschien Crackdown 3 zijn? Daarnaast staat Forza Motorsport 5, dat ook al aangekondigd is. De derde in rij is weer een onbekend spel, het ziet er iets magisch uit, misschien een Kinect achtige Role Playing Game? Als laatste in het rijtje zien we Halo staan, aangezien Halo 4  vorig jaar nog maar uitkwam, lijkt Halo 5 ons redelijk onlogisch. Misschien een Halo spin-off zoals ODST of Halo 2: Anniversary? Rechts in het dashboard staan nog drie onbekende spellen, het bovenste ziet er uit als een horrorgame, op het middelste zien we een Romeinse tempel staan dus dit zou wel eens Ryse kunnen zijn. Als laatste zien we een afbeelding van een nieuw spel van Rare, dit wordt duidelijk aan hun logo in de rechterbovenhoek. Meer zullen we alvast te weten komen tijdens de E3 beurs over twee weken!

GameSnackBE-Xbox-One-Dashboard-Featured-01

 • Olivier

  Deed er geen gerucht omtrent een nieuwe fable ook?

  • Jef

   Door openstaande vacatures zijn er inderdaad geruchten over een vervolg op Fable: The Journey.
   Over een eventuele exclusiviteit is er nog niets geweten denk ik.

  • Indy

   In 2011 deed het nieuws al de ronde dat Fable 4 dit jaar nog zou uitkomen. Dus het zou wel eens goed kunnen, dat als ze op schema zitten, Fable 4 een launch titel wordt van de Xbox One.

  • Maxim

   Vacatures hinten naar een Fable MMO. Lionhead is sowieso aan iets bezig aangezien ze gisteren een teaser op hun website hebben geplaatst. Games van Lionhead zijn ook altijd exclusief aangezien Microsoft eigenaar is.

 • Olivier

  Dat zou voor mij pas een goede launch titel zijn. ( Samen met forza en halo Ofcourse!)

  • Indy

   Als ze deftig werk leveren, zeker. Maar The Journey kreeg niet al te beste scores. Hopelijk doen ze het weer goed met Fable IV, want die game zou weer zonder Kinect werken.

  • Maxim

   Er zou een Fable MMO komen en dan Black en White kinect. Er zijn alleszins verschillende teams aan verschillende projecten bezig bij Lionhead.

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox One
Grid 2 World Series Racing
Grid 2: Special Edition kost £ 125 000

Sluiten