We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Microsoft heeft blijkbaar geluisterd naar de bakken kritiek die het over zich kreeg.

De nieuwe voorwaarden voor het spelen van second-hand games en offline gamen zullen dus vervallen. Op de Xbox Wire heeft Don Mattrick het volgende geplaatst:

You told us how much you loved the flexibility you have today with games delivered on disc. The ability to lend, share, and resell these games at your discretion is of incredible importance to you. Also important to you is the freedom to play offline, for any length of time, anywhere in the world.

Hij verzekert verder dat alles zal verlopen zoals het vroeger verliep; geen beperkingen voor het gebruiken en delen van games dus. Nadat een Xbox One voor het eerst is opgestart, is er dus geen internetverbinding meer nodig, en is er dus ook de mogelijkheid om used-games te draaien. Jammer genoeg betekent dit ook dat het delen van een library wordt afgeschaft, een toch wel handige feature.

Dat deze ommezwaai het internet (in positieve sfeer) rond gaat, mag je geweten hebben. De Hashtag #Xbox180 is ontploft op Twitter en de pre-orders voor de console zijn op dit moment in de UK groter dan die van de PS4. Vast en zeker dat veel mensen nu terug opgelucht ademhalen.

  • Indy

    De hoge prijs en een verplichte Kinect zal nog altijd de doorslag geven bij velen. Van alle nieuwe pre-orders ben ik ervan overtuigd dat die nog niet de helft zijn van al wie de One niet moest hebben voor dit bekend gemaakt werd. In ieder geval is gaming zoals we dat nu kennen voorlopig toch al gered 😛

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox One
Genuis komt met nieuwe arcade-stick met een zacht prijsje

Sluiten