We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Menig Xbox 360 gamer zal ongetwijfeld vol ongeduld aan het wachten zijn op Halo 4, de start van een nieuwe Halo trilogie. Microsoft gunt ons alvast een kijkje naar enkele nieuwe UNSC wapens om onze honger een beetje te stillen.

In deze trailer zien we zowel oude als nieuwe wapens de revue passeren. Zo zien we onder andere de Assault Rifle, de Magnum, de Battle Rifle, de DMR, de Rocket Launcher, de Shotgun, de Sniper Rifle en de Spartan Laser terugkeren in deze nieuwe game.

Het zou maar saai zijn als Microsoft ons enkel de oude bekenden zou laten zien. Juist daarom laat de gigant ons ook een demonstratie van enkele nieuwe wapens, zoals de Sticky Detonator, de Railgun en de Saw. Zoals de naam het wel ongeveer doet vermoeden, schiet de Sticky Detonator een klevende granaat die vervolgens kan worden geactiveerd wanneer de speler dit zelf wil. De Railgun is een echte krachtpatser, daar deze eerst even de tijd nodig heeft om zich op te laden alvorens deze een high-power bolt afvuurt. De Saw lijkt, net als de Assault Rifle, op een hogesnelheidsgeweer.

No more articles
Meer in Nieuws, Trailers, Xbox 360
Ouya beschikbaar voor pre-orders

Sluiten