We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ubisoft kondigt aan dat The Mighty Quest for Epic Loot in Open Beta-fase gaat vanaf 25 februari. Opulencia opent hierbij haar deuren voor alle spelers die zich mee in de strijd willen gooien, de kastelen van hun buren willen plunderen en hun eigen fortuin kunnen beschermen tegen de roofpogingen van andere spelers.

Het gebikkel tussen onze drie helden is voorbij nu de resultaten van het laatste Open House-event bekend zijn. Het personage waar het meest mee gespeeld wordt en de favoriet van de community is (tromgeroffel…) de eeuwig trouwe Sir Painhammer, Ridder van Opulencia! The Mage en The Archer denken dat de resultaten vervalst zijn en willen een hertelling van de stemmen. Daarbovenop eisen ze dat we de poorten van Opulencia permanent openen.

Verder maakt The Runaway, het vierde personage dat zich mee in de strijd gooit, haar in-game debuut bij de start van de Open Beta-fase. Met haar brutale mid-range aanvallen en haar stoere bijl is ze een geduchte vijand voor alle schepsels en bazen.

The Mighty Quest for Epic Loot bevindt zich momenteel nog in Closed Beta-fase. Voor diegenen die zich nog niet hebben geregistreerd is het dus wachten tot 25 februari 2014, wanneer de game voor iedereen beschikbaar is. Welkom in Opulencia, een wereld waarin hebzucht niet wordt afgekeurd, maar beloond!

 

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Namco Bandai wordt Bandai Namco

Sluiten