We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mirror’s Edge is een echte cultklassieker onder gamers geworden, veel gamers vragen dan ook om een vervolg van DICE’s first- person parkour spel. Mogelijk komt er eindelijk schot in de zaak, want het vervolg is verschenen op Amazon.

Op Amazon Duitsland is daarnet plots Mirror’s Edge 2 verschenen, het spel zou uitkomen voor de Xbox 360 en er staat een placeholder prijs van 99 euro. Even later verscheen het spel ook op Amazon Italië, maar nu voor de Xbox One met de officiële Xbox One boxart. De game is ondertussen al van beide websites verdwenen. Er zijn al een tijdje geruchten dat DICE bezig is aan een opvolger voor Mirror’s Edge, dit versterkt die geruchten alleen maar. Misschien is dit wel één van de vijftien Xbox exclusives die Microsoft gaat aankondigen op de E3, aangezien PlayStation nergens wordt vermeld.

 • Olivier

  Mocht dit werkelijk een exclusive zijn, dan is het alvast veel belovend! 😉

  • Indy

   Ik zou er niet op rekenen, het is een game van EA. De game zou te weinig opbrengen als het een exclusive wordt and we all know EA…

  • Maxim

   Volgens de geruchten is er zeker 1 game van EA exclusief voor de One, kan evengoed deze zijn

  • Indy

   Je mag natuurlijk ook niet vergeten dat geld belangrijk is bij EA. Dan denk ik niet dat ze een ondergewaardeerde game als Mirror’s Edge 2 exclusief gaan uitbrengen op een nieuwe console die mensen nog amper in hun huis zullen hebben. Ik denk eerder aan een bekendere game die mensen een One zou doen kopen.

 • Olivier

  En inderdaad met Fifa hebben ze ook al ultimate team exclusive voor de One gedaan..
  Nu, inderdaad met EA weet je nooit! 😀

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox 360, Xbox One
Volg Sony’s pre-E3 conferentie op je PlayStation Vita

Sluiten