We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Naast een nieuwe trailer gisteren heeft Namco Bandai ook een exacte releasedatum bekend gemaakt!

Zo mogen we de nieuwste telg in de serie, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, op 8 maart verwachten in Europa voor de PlayStation 3 en Xbox 360 consoles.

De game belooft zichzelf weer van een hoog niveau te tonen, want zo zullen spelers hun skills kunnen scherpen met maar liefst 80 speelbare personages! Hierdoor beschikt Ultimate Ninja Storm 3 over het meest uitgebreide assortiment aan speelbare personages in de serie. Natuurlijk zul je naast de singleplayer waar je het verhaal van de Naruto Shippuden anime kunt beleven, het ook wereldwijd kunnen opnemen tegen andere spelers om te laten zien wie de beste ninja is. Ook kun je jouw skills verbeteren door de nieuwe one-versus-many actie stadia.

Namco Bandai wil ook de liefhebbers van de games verwennen met een speciale bonus die de first-run copies van de game zullen bevatten. Zo zullen bezitters van de eerstgedrukte games in de verpakking een code terugvinden, die je kunt verzilveren voor een collectible trading card en een exclusieve Dragon Ball Z Goku kostuum voor Naruto!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Xbox 360
Belangrijke Pokemon aankondiging op 8 januari

Sluiten