We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ghost Games heeft het gaspedaal nog eens flink ingedrukt en is eerder dan verwacht klaar met dé racegame van de nieuwe generatie. Need for Speed Rivals is vanaf 28 november verkrijgbaar voor het PlayStation 4 en is daarmee de enige racegame die dit jaar voor de nieuwe console verschijnt.

Je kunt Need for Speed Rivals straks in de winkel kopen, maar ook downloaden via PlayStation Network. De game ondersteunt Remote-play voor de PlayStation Vita. Dit betekent dat je je races of achtervolgingen kunt beginnen op PlayStation 4, om ze vervolgens onderweg af te maken op PS Vita.

In Need for Speed Rivals race je aan beide kanten van de wet, als politieagent en als racer, in de ultieme rivaliteit op de weg. Werk je omhoog in twee totaal verschillende carrières, elk met zijn eigen uitdagingen, beloningen, achtervolgingstechnologie en auto’s. De geavanceerde Frostbite 3-engine zorgt voor fantastische graphics, met adembenemende vergezichten, haarscherp weergegeven auto’s, veranderend daglicht en dynamische weersomstandigheden. De actie is bovendien intenser dan ooit dankzij AllDrive. Met deze nieuwe manier om Need for Speed te spelen, kunnen jij en je vrienden samen racen in één open wereld en sluiten jullie race-ervaringen naadloos op elkaar aan.

Zodra Xbox One in Nederland en Belgie in de winkel ligt (2014), is Need for Speed Rivals ook verkrijgbaar voor dit platform. Verder verschijnt de game op 21 november voor PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. Reserveer de game nu alvast op Origin of bij een van de deelnemende verkooppunten als je vanaf de eerste dag meteen racers wilt arresteren. Je krijgt dan zonder extra kosten het Ultimate Cop-pakket voor Need for Speed Rivals.

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, PSVita, Xbox 360, Xbox One
Te verwachten games week 45: van 4 t.e.m. 10 november

Sluiten