We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Merc Elite, een nieuwe militaire MOBA, heeft de derde class (van de vijf) bekendgemaakt: de Tactician. Maar wat kan de Tactician zoal allemaal?

Volgens ontwikkelaar Bigpoint is de Tactician een ‘student of war, master of drones and strategic ace’. Met zijn krachtige shield is hij ook de beschermer van het team. Daarnaast zit de waarde van de Tactician in het verkennende aspect, waarbij er een massa extra informatie over de vijand beschikbaar komt. In de nieuwe gameplaytrailer kun je zien hoe de Tactician eruit ziet.

Merc Elite speelt zich in de nabije toekomst af, waarbij op de achtergrond de maatschappij langzaam tenonder gaat. Je speelt als een van de vijf classes, waarbij je hersenen, brutaliteit, snelheid of wapens in kunt zetten. Afhankelijk van je speelstijl kun je kiezen voor de Recon, Tactician, Assault, Heavy Gunner of de Juggernaut. Zoals alle classes in Merc Elite kun je de Tactician nog verder ontwikkelen. Skills zijn uit te bouwen door onder meer XP te verzamelen.

De releasedatum van Merc Elite volgt nog, maar de verwachting is dat de game ergens in de herfst uit gaat komen als free-to-play.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, Trailers
Handelsgame Rise of Venice nu uit

Sluiten